fredag 5 april 2013

Nytt år nytt liv ny blogg

Ja här har jag inte skrivit på 2½ år. Så jag blir lika förvånad varje dag när jag får loggarna och ser att jag har fortfarande massor med besökare varje dag!! Alltså måste jag har skrivit nånting bra... Men det blev ju ganska brett. Många olika ämnen. Och ämnen som berör eller folk har nytta av på ett eller annat sätt.

Men fortfarande ser jag oxå orsaken till att jag slutade blogga här. Att vissa personer, framförallt en person, som bara går in för att  kontrollera och vill veta vad jag gör ännu går in då och då och kollar om jag skrivit nåt nytt. Så dä för säger jag bara att, ja jag har nya bloggar, har hunnit med flera dessa år. En blogportal stängdes hastigt ner utan förvarning. Gblog var det, vet inte vad som hände med dom. Sen startade jag en ny för ca ett år sen. Men neeej jag tänker verkligen inte lägga ut adressen till den här. Jag vill inte ha några kontrollanter på den tack!
Jag har inget som helst med denna kontrollerande människa att göra längre, så jag förstår inte alls kontrollbehovet faktiskt. Men hoppas du haft roligt under åren när jag inte skrivit nånting här. Och förvänta dig inga smaskiga detaljer om mitt liv här i fortsättningen.
Kanske jag kommer att skriva då och då här, vi får se. Men det kommer bli ganska opersonligt i så fall. Inga privata detaljer.
Kanske det blir nån slags tipsblogg. PÅ bra sidor eller nåt, jag vet inte, det får tiden utvisa. Men jag lever i alla fall. Om nu nån trodde nåt annat..


Nu väntar vi på våren. Och sommaren. Och hoppas den blir bättre än förra året.