måndag 17 februari 2014

Femte dagen

Bara två lediga dagar kvar då. Dag 4 spenderades mest på gården, tre ggr fick jag skotta igår, en hittills idag. Helt sanslöst. Men jag hann även baka bröd mellan skottandet, och medan börd gräddades blev det lite köksstädning. Så de var en rätt så produktiv dag, trots att jag även hann se två filmer. Både nytta och nöje.
Idag tittar jag å film igen, och spanar samtidigt på olika sidor, och sen blir det måndagshandling. Träning eventuellt, men jag vet inte. Tycker nog jag fått nog med träning av skottandet. Men jag får se, kanske blir en sväng senare när jag ändå ska åka och handla.  Håller även koll på min matsida, som blivit allt sämre och jag har tröttnat rejält på den, men just nu finns inga saker i shoppen som jag inte redan har av det som är nåt att ha, så jag väntar på att nytt ska dyka upp så jag får handla upp mina poäng och sen lämna sidan för evigt.

lördag 15 februari 2014

Dag 3

Idag är tredje dagen på min ledig vecka. Tiden går för fort och jag får för lite gjort. Men en del händer i alla fall. Har gjort ett par extrajobb. Skottat såklart, för nej de har inte slutat snöa. Just nu är frysen på avfrostning. Tränat en gång. 18 minuter på löpbandet och jag fick ont i vaden. Man ska tydligen inte springa med annat än löparskor. Hade bara mina vanliga träningsskor, som är av samma märke men det hjälper inte när dom inte har rätt dämpning och stöd.. jaja man lär av sina misstag.

torsdag 13 februari 2014

Bra tajmat

Har inte gjort så mycket uppdrag på sistone på Middagshjälpen. Det har varit den ena såsen efter den andra, och jag föredrar bea till det mesta. Men så i veckan hade jag gjort en stark korvgryta och så loggar jag in och vad ser jag väl där, inget såsuppdrag, utan en het maträtt! Ja men då var det ju enkelt, redan fixat, bara ta en bild och skriva ner receptet. Det finns nu att beskåda på middagshjälpen för den som vill byta den trista stekta falukorven mot nåt mycket godare.

snöööööööööööö

10 dagar senare och det snöar fortfarande... vad är detta... nu vill jag ha vår faktiskt.
Men jag har i alla fall ledigt en vecka, så jag har ju tid att skotta, och skotta och skotta.. långhelg och sen har jag sökt semester en dag och sen är jag ledig ett par till för att jag jobbar nästa helg och då är man ledig innan. ja så knasigt schema har jag. Och knasigare ska det bli. Hoppas jag. Vi har då gjort om det i alla fall, bara chefen som ska gidkänna det först och sen facken, men om två veckor så får vi förhoppningsvis börja jobba enligt det. Jätteknasigt verkligen, men massa lediga dagar, blir jätteskönt de.. knappt man behöver söka semester i sommar.

söndag 2 februari 2014

Kallt eller snö

Ja man måste välja. Efter den långdragna kylan  är det äntligen varmare. Men då har det snöat i flera dagar istället. Nåja, bara två månader innan det börjar bli vår. Och sen den pyytekorta sommaren, och sen börjar dom igen. Viter vinter vinter, snö snö snö och en massa kyla. Man får tänka på att vi här uppe sällan har några katastrofer, råkar inte ut för dom där stormarna dom har i södra sverige, vi får sällan snöaos trots mycket snö. Vi har inga vulkanutbrott, tsunamis, jordbävningar, orkaner, tornados. Vi har det rätt bra här ändå.