måndag 17 mars 2014

Grejer kom och gick

Under helgen las det upp ett gäng nya grejer  poängshoppen på Middagshjälpen. Men de var sånt som varit förut. Och dom tog slut ganska fort, inget som var av intresse för mig.
Idag på första receptsidan möttes jag av en massa saffransrecept. Hm, kan man bak saffrans grejer fast det inte är jul.. Klart man kan det, jag har bara inte gjort det  nån gång. Vad håller saffrandet för pris den här tiden på året? Billigare eller dyrare? Det finns ju inga billiga erbjudanden i alla fall. Fast jag tror jag har kvar saffran. Ett paket eller kanske två. Få se om jag hittaar på nåt. Inte lussebullar i alla fall, men kankse nån kaka. Eller  mat.

Varför är det så

När man är ledig då vaknar man hur tidigt som helst, men när klockan ringer och m an måste upp och jobba då känns det som att man sovit en minut bara.
Helgen var ok ändå, men de var liite jobbigt att kliva upp när klockan ringde. Och idag är jag ledig, och då vaknar jag före kl 7!! det är ju helt vansinnigt. Jag hade kunnat sova hela dan fast. Nja inte riktigt, jag har en massa planer. Men inte hade jag behövt vakna den tiden i alla fall. Affärerna har just öppnat, gymet öppnar först 11 så nej, finns ingen anledning att kliva upp ännu.

onsdag 12 mars 2014

Matkasse

Nu är det sänkt pris på matkassarna inne på Middagshjälpen.  För 20000 poäng kan man få en matkasse som Claudia galli eller Glenn Hysen komponerat ihop. Komplett med mat, recept och en blombukett. Dock dålig info om var dom finns. Tvivlar på att det finns att hämta här uppe där vi endast har Coop och ica, så jag tänker inte chansa. Men annars så är det ju en kul grej.