måndag 30 mars 2015

Säg den lycka som varar

Det var så fint en vecka och det började tina och snön rasade från taket. Så vart det kallt förra veckan. Bara runt -10 - -15 men ändå kallt för att vara nästan april. Och nu bara vräker snön ner. Det känns väl sådär. Jag vill inte skotta mer nu. Nu får det gärna bli vår på riktigt. Har inte nån lust alls att skotta mer snö. HAr så mycket annat jag har tänkt göra denna vecka när jag jobbar så lite och har tid över. Måla färdigt trappa, slipa trappsteg, tapetsera, plantera om blommor, frosta av frysen. städa, handla, träna, laga mat, vara ute, läsa böcker, kolla film och säkert massa annat som jag har glömt. Kommer ändå inte hinna hälften, men sånt är livet, de får ta den tid det tar.

lördag 14 mars 2015

Plusgrader

Nu är det riktigt vårigt i luften. Plusgrader och takdropp. Men massor massor med snö, så det känns inte som att det kommer bli sommar på ett halvår. Men det vet vi ju alla att den kommer att komma. Så småningom. Under en kort kort period. Sen är långa vintern tillbaka igen snabbare än man hinner räkna till hundra..

onsdag 11 mars 2015

Inga middagstips

En anledning att jag inte skrivit på länge är att jag inte lägre är med i middagshjällpen, där man fick poäng för att blogga, men nu har dom lagt ner helt och hållet tydligen, men jag slutade vara där för et år sen ungefär, för den blev verkligen usel, från nånting bra till nånting uselt på ett år gick det. Jag de är inte lätt att hålla nåt bra vid liv tydligen .

tisdag 10 mars 2015

Jodå

Jag lever, men de är väl lite sämre med min blogg, som jag glömmer bort lite av och till, men jag har tydligtn fortfarande läsare. Fast det är framför allt såna som vill erbjuda  mig lån eftersom jag skrivit om sånt långt tillbaka, de är rena spamkommentarerna bara. Men det kan j vara bra att hålla en blogg vid liv, för ibland så behver man andge att man ar en blogg, i olika tävlinga r tex. Så även om jag inte tänktesäga nåt vettigt just för tillfället så skriver jagett inlägg och kanske borde försöka göra det lite oftare.