tisdag 8 december 2009

Miljövänliga klappar

Vill man vara miljövänligt, ekologisk, köpa rättvisemärkt eller bidra till välgörenhet medan man handlar till jul så finns det nu ganska mycket att välja på. Är man ute efter ekologiska kläder, handdukar, sängkläder så finns en hel del hos Ekogarderoben, där har dom även lite annat smått och gott. Liknande sortiment har även Hildur och Gröna Grodan
Ekoligiska leksaker finns hos Ekokul, just nu har dom dessutom en tävling där man vinner valfri leksak. Eller hos ekoleko, där är varorna även rättvisemärkta.
Tvåleriet har alla möjliga tvålar tillverkade av naturliga råvaror. Hon säljer även såpnötter som är ett bra alternativ till kemikaliefyllda tvättmedel. Jag är kund där, väldigt bra service har hon.
Är man ute efter smycken eller andra småprylar och samtidigt vill bidra till tex fattiga eller djur i nöd så handla hos The hunger site. Jag har beställt ett par ggr, och är mer än nöjd.
Känner du nån som är en pysslare så kanske lite ingredienser till egetn tvåltillverkning eller annat kan vara något. Crearome har ett stort sortiment av ingredienser till naturkosmetik. Även här är jag kund och har inte haft något att klaga på.

Precis som med ekologisk mat så är det lite dyrare. Men man kanske kan minska på antalet klappar så blir det inte dyrare ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar