onsdag 2 december 2009

Julklappslista

Fram med papper och penna. Har du börjat köpa julklappar? Skriv upp vad och till vem. Skriv upp alla andra som det ska köpas klappar till. Gör en budget för var och en. Har du redan köpt för mycket till någon? Till barnen kanske? Spara nån sak till nästa födelsedag! Tänk på att det är tanken som räknas. Man behöver inte köpa massor med klappar och man behöver inte köpa dyra saker. Till sina barn behöver man inte köpa leksaker. Man kan köpa sånt dom faktiskt behöver. Oftast får dom ju leksaker så det räcker och blir över av släkten.

Om man inte är som jag som börjar köpa juklappar under våren, så var åtminstone inte ute i sista sekunden. Varför stressa runt som en galning dagarna innan julafton? Man kan kolla lite då och då här och där. Tex när man handlar mat. Gör man det på Coop forum eller nån annan större matbutik så finns det ju en hel del att välja på där. Shoppa på nätet är bekvämt, glöm bara inte att kolla sista beställningdatum för att paketet ska hinna fram i tid.

Jag kommer att skriva en del julklappstips lite då och då. Jag har inte världens bästa fantasi själv, men ett och annat tips ska jag nog komma på.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar